En bolig til dine behov

Lykkehåb består af 56 lejligheder fordelt på 4 bygninger, som omkredser en gård med fælleshus, orangeri og petanquebane. Lejlighederne varierer en smule i størrelse, men er alle tænkt igennem fra A til Z, så du oplever den bedste udnyttelse af dine kvadratmeter.

Vi har bygget lejlighederne i et tidløst, skandinavisk design, så du oplever en simpel, elegant æstetik og høj funktionalitet. Lejlighederne er bygget i lyse farver, som taler ind i den vilde, nordiske natur og giver inviterende, åbne rum, der emmer af energi.

Det er vores ønske at skabe et homogent fællesskab, hvor folk kan komme hinanden ved og skabe nye relationer – både inden- og udenfor lejlighedernes fire vægge.

Derfor skal du, for at flytte ind i Lykkehåb, være fyldt 50 år og være uden hjemmeboende børn. Det betyder, at alle beboere er i deres bedste alder, hvilket danner grundlag for fælles interesser at bygge venskaber og gode naboskaber på.

BOOK FREMVISNING

Vi holder løbende fremvisninger på Lykkehåb i mindre grupper, hvor der er god tid til spørgsmål. Du vil opleve den møbleret lejlighed, alle fire boligtyper og fælleshuset.

 

Find en dato, der passer dig, og book din plads i dag. Vælg en tid, der tager en time ellers er det et åbent hus arrangement.

Åbent hus

Vi inviterer til julehygge d. 16. december. Her hygger vi med gløgg og æbleskiver i fælleshuset. 

 

Du kan også opleve en ny møbleret prøvelejlighed på 74 kvm, samt hele udviklingen af Lykkehåb.

 

Tilmeld dig ved at vælge d. 16. december.