NYHEDER

Invitation til julehygge

Udgivet d. 23. nov. 2023

Lørdag d. 16. december fra kl. 14.00 – 16.00 inviterer vi personer, som overvejer at flytte ind, til gløgg og æbleskiver, samt fremvisning af en ny møbleret prøvelejlighed på 75 kvm.
 
Der vil være mulighed for at se alle lejlighederne og nyde fælleshuset i en hyggelig stund – måske med nye naboer. 
 
OBS. Ved tilmelding vælg d. 16. december.

Prøvelejligheden er klar

Udgivet d. 19. okt. 2023

Har du svært ved at forstille dig, hvordan boligerne ser ud med møbler? Nu kan du se en møbleret prøvelejlighed, når du besøger Lykkehåb. Vi har indrettet en 3-værelses lejlighed på 83 kvm. 

 

Tilmeld dig til en fremvisning eller åbent hus for at se lejligheden.

Nu kan du snart se en prøvelejlighed

Udgivet d. 14. sep. 2023

Fra d. 19. oktober kan du se en prøvelejlighed, når du besøger Lykkehåb. Vi holder hele 4 åbent hus for at vise den frem. Tilmeld dig åbent hus d. 19. oktober, 26. oktober, 2. november eller 9. november. 
 
 
OBS. Ved tilmelding vælg en af ovenstående datoer.

Invitation til rejsegilde d. 17. august fra kl. 15.00 - 17.00

Udgivet d. 28. juni 2023

Vi vil gerne se dig og dine nærmeste til rejsegilde hos Lykkehåb, når spærrerne er rejst. Vi inviterer på lidt mad, drikke samt en rundvisning på byggepladsen. Vores showroom vil desuden også være åbent, hvor du vil kunne se alle materialevalgene.
 
OBS. Ved tilmelding til rejsegildet skal du vælge d. 17. august.

Velbesøgt Åbent hus for interesselisten med 90 gæster

Udgivet d. 30. maj 2023

Det var et rigtig flot fremmøde med 90 glade gæster, der var nysgerrige og interesserede i Lykkehåb og konceptet. Det resulterede i 8 underskrevet lejekontrakter og 3 reserveret boliger.

 
Vi har fået mange gode tilbagemeldinger, som vi aktivt bruger i den videre udvikling. Siden sidst har vi uploadet visualiseringer af alle boliger inklusiv sofa i stuen. Derudover har vi valgt at ændre det åbne cykelskur til et aflåst et af slagsen, som bruger samme nøgle som fælleshuset. Det giver lidt mere sikkerhed til cyklen.

1. maj starter udlejning eksklusivt til interesselisten

Udgivet d. 24. april 2023

Allerede fra maj vil dem fra interesselisten – helt eksklusivt – få mulighed for at leje vores nye boliger. Vi tilbyder dette først til alle, der har tilmeldt sig interesselisten. D. 24. maj inviterer vi på besøg ude hos os, hvor du kan opleve boligernes indretning og materialer i vores showroom. Desuden kan du kan møde andre fra interesselisten.