Hos Lykkehåb danner vi rammerne for det gode liv

Vi har skabt et aktivt seniorfællesskab, hvor du kan skabe en tilværelse med plads til sociale relationer og føle dig hjemme. Lykkehåb er bygget af to nærtstående familier – ja faktisk gode venner – med stærke værdisæt.  To familier med rødderne dybt plantet i Hedensted og omegn. To familier, som sætter en ære i at skabe et Lykkehåb, hvor du har følelsen af at høre hjemme.

I Lykkehåb er der plads til at vælge fællesskabet til og fra, som det passer dig. I din lejlighed vil du opleve privatlivets sfære, mens du kan søge mod fællesområdet og sociale relationer, når du har behov for det. Her er der mange muligheder for spontane eller planlagte møder med dine naboer, ligesom vi sætter rammerne for at bygge det gode naboskab gennem forskellige aktiviteter og tiltag.

 

Vi ønsker at gøre det trygt og behageligt for dig at finde dit hjem til den tredje alder. Lykkehåb er et rart sted at være, hvor vi hjælper dig med dine bekymringer. Vores altmuligmand sørger for løbende vedligehold og rengøring på bygningerne, ligesom græsset slås, planterne vandes og alt fungerer efter hensigten.

Navnet Lykkehåb er sammensat af to centrale livsbegreber: lykke og håb

Lykke refererer til en følelse af glæde og tilfredshed med livet, mens håb henviser til en tro på, at noget positivt vil ske i fremtiden. Sammen repræsenterer ordene optimistisk tilgang til livet. Lykkehåb er et sted, hvor aktive seniorer kan finde fællesskab og ro i hverdagen, da man er omgivet af mennesker, man kender og stoler på. Samtidig kan man fortsætte med at udvikle sig og udforske nye interesser og aktiviteter sammen med andre beboere i Lykkehåb.