Fælleshus og orangeri

Mød dine naboer til uforpligtende hygge over dagens avis i vores idylliske fælleshus og dertilhørende orangeri. Her kan du både nyde tilværelsen med dine naboer, opleve forskellige aktiviteter i løbet af ugen eller benytte dig af lokalerne, når familie og venner kommer på besøg.

Plads til aktiviteter

Nyd den hyggelige stemning omkring et godt spil petanque på vores tilhørende bane eller brug gården til forskellige aktive tiltag som gymnastik, yoga eller noget helt tredje. I fællesskab kan beboerne selv arrangere, hvad man ønsker af forskellige tiltag i løbet af ugen – vi sørger blot for de rigtige rammer.

Nemt at komme til og fra

Vi har gjort det nemt for dig at komme til og fra Lykkehåb. Den korte afstand til offentlig transport, gør det muligt at cykle eller gå til toget. Desuden har vi opsat lade standere til dig, hvis du skulle have en el-bil med behov for det. Det er en del af hele vores tanke om, at gøre det nemt for vores beboere.

Fokusér kun på at nyde livet

Vi vil gerne gøre det bekymringsfrit at bo i Lykkehåb. Derfor har vi vores vicevært tilknyttet, som slår græsset, vander blomsterne i haven, fikser tingene løbende og sørger for, at der er styr på det hele. Du kan derfor altid regne med, at der er pænt, rent og nydeligt, så her er rart at være.

Tæt på naturen og Hedensted

Her er kort af stand til dagligvareindkøb og Hedensted centrum, ligesom man kan følge den skønne natur uden for vinduerne. Vi ligger tæt på grøn natur, Vejle Fjord og grønne skove, som alt nemt kan nås med en kort køretur. Desuden ligger den lokale golfbane meget tæt på, som kan ligge græs til mange hyggelige timer.

Delebiler til rådighed

Hvis du skal på korte smutture og ikke har en bil til rådighed, så behøver du ikke bekymre dig. Vi har sørget for, at man nemt, hurtigt og simpelt kan booke sin egen delebil, som er tilgængelige for Lykkehåbs beboere. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, så det hele er skræddersyet til dine behov.